Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kadında Mastürbasyon Teknikleri

Eskiden kadınların hiç mastürbasyon yapmadıkları varsaylırdı. Kadınların yoğun cinsel gereksinim duyabilmesi kabul edilebilir ya da olanaklı görünmüyordu. Ancak mastürbasyon, birçok kadının (genellikle çocukluklarında bedenlerini doğal bir biçimde incelerken) kazayla keşfettikleri çok normal bir etkinliktir. Mastürbasyon ayrıca başka bir kişiyle seks söz konusu olduğunda ne tür dokunuşlardan hoşlandığınızı ve hoşlanmadığınızı anlamanıza yardım eder.

Cinsel bölgenizle ilgili bilgi eksikliği ya da utangaçlık mastürbasyon yapmanızı engelliyorsa, anatomi ve cinsel deneyimle ilgili bol resimli bir kitap okuyarak cinsel bölgelerinizi tanıyın. Yalnızken bu bölgeye hafifçe dokunarak ve okşayarak ne tür bir tepkiye neden olduğunu öğrenin. Şimdi bilinmeyen bir sevgilinin size zevk verdiğini düşünün; seks yapmak istediğiniz düşsel kişiyi gözünüzde canlandırın. Acele etmeden, yalnızca aldığınız zevki düşünene kadar klitoris ve vajinanıza dokunup okşayın ve bölgenin şiştiğini ve ıslandığını hissedin.

Kadınların Mastürbasyon Yapması Zararlı mıdır?

Şayet kadının sosyal düzenini, cinsel yaşamnı olumsuz etkilemiyorsa ve abartılmadığı sürece hiçbir zararı yoktur. Mastürbasyon kadının cinsel bir partneri yoksa bir ihtiyaçtır. Ancak burada şuna dikkat etmek gerekiyor. Eğer mastürbasyonu karşı cinsle birlikte olmaya tercih ediyorsanız bunun pek sağlıklı olmadığını bilmelisiniz.

Kadınlar Mastürbasyonu Nasıl Yapıyor?

Kadınların mastürbasyonu erkeklerden biraz farklıdır. Kadınlarda dokunmadan ziyade düş, hayal ön plandadır. Öyle ki kadınlar sadece göğüslerine dokunarak da mastürbasyon yapabilir. Kadınlarda kasın bölgelerinde bir sıcaklık olşur, ardından klitorise dokunma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişki yaşamış kadınlarda vajinada doldurulması gereken bir boşluk hissedilir ve o bölgeye bir basınç yapma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişkiyi hiç yaşamamız kızlarda bu basınç hissi ve boşluk duygusu yoktur; çünkü kız daha bedenin bu özelliğini keşfedememiştir.

Peki Genç Kızlar Nasıl Matürbasyon Yapıyor?

Genç kızlar da vajinaya dokunarak, okşayarak mastürbasyon yapar. Bunun dışında bacaklarını açıp kapayarak , bir şeylere sürtünerek orgazma ulaşabilirler. Ayrıca banyoda basınçlı suyun vajinaya tutulması da bir çeşit mastürbasyondur. Bunun kızlık zarına herhangi bir zararı olmaz


Cinsel İlişki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.